Neko je uvijek kriv: Mourinho jednog Plavca otpisao

Za Falcaa više nema mjesta

Neko je uvijek kriv: Mourinho jednog Plavca otpisao

E. Škorić

Jose Mourinho nije zadovoljan igrom nekih od igrača Chelseaja.

Mourinho posebno nije zadovoljan kako se u ekipu uklopio Radamel Falcao, koji neće dobiti ponudu u januaru da potpiše novi ugovor.

Kolumbijac je na devet mečeva postigao svega jedan gol za Chelsea, te je nastavio s lošim izdanjima nakon što je u dresu Uniteda u 27 utakmica postigao četiri gola.

Falcao je pod ugovorom s Monacom, ali njegov agent mu već traži novi klub. Nekadašnji golgeter Atletico Madrida više nije tako ubojit i Mourinhu nije potreban.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.