Nevjerovatan peh za golmana Brightona
Foto: EPA

Norwich bez šuta u okvir gola slavio 2:0 protiv Brightona

Nevjerovatan peh za golmana Brightona

Golman Brightona David Stockdale je postigao dva zaista nesretna autogola u porazu svoje ekipe od Norwicha rezultatom 2:0.

Oba gola su došla nakon šuteva Alexa Pritcharda. Nakon prvog šuta lopta se odbila od prečku da bi se potom od Stockdaleova leđa odbila u gol. Drugi šut, i opet isti scenario, ovoga puta lopta se od stative odbija u leđa nesretnog golmana, a potom i u mrežu njegovog gola.

Ovim porazom Brighton je propustio šansu da osigura prvo mjesto u Championshipu, a još jedan zanimljiv podatak je da Norwich nije imao ni jedan šut u okvir gola.

Dakle, Kanarinci su stigli do pobjede od 2:0, iako je omjer šuteva u okvir gola bio 0:3 na strani Brightona.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi