Neymar i Alves završili novi transfer za PSG?
Foto: EPA

Nagovaraju Alexisa da dođe

Neymar i Alves završili novi transfer za PSG?

Endin Čaušević

Španski mediji objavili su jučer da je Neymar glavni krivac što je Dani Alves odbio Manchester City i pojačao PSG.

Alves je jučer izjavio da mu je Neymar prije više od mjesec dana rekao da odbije City i potpiše za PSG što jasno govori da je dojučerašnji igrač Barcelone davno odlučio da pređe u klub iz Pariza. Navodno, ovaj dvojac se dogovorio na Messijevom vjenčanju da se ponovo udruži, ali ovaj put u dresu PSG-a.

Prema pisanjima medija u Francuskoj, Neymar i Dani Alves će pokušati "završiti" još jedan transfer za PSG. Navodno, brazilski dvojac je kontaktirao Alexisa Sanchesa i poručio Čileancu da treba napustiti Arsenal i prihvatiti ponudu francuskog kluba.

Alexis se priključio treninzima Arsenala, ali još uvijek nije jasno da li će ostati u Londonu. Iako se prvenstveno povezivao sa prelaskom u Manchester City čini se da je sada dosta bliže prelasku u Pariz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi