Neymar odgovorio dječaku zašto je potpisao za PSG
Foto: Screenshot

Zanimljiva scena u tunelu Wembleyja

Neymar odgovorio dječaku zašto je potpisao za PSG

E. Čaušević
Teme:

Reprezentacija Brazila remizirala je sinoć na gostovanju protiv Engleske u prijateljskoj utakmici.

Brazil i Engleska ranije su osigrali nastupe na Svjetskom prvenstvu narednog ljeta u Rusiji i već se lagano spremaju za Mundijal. Navijači na Wembleyju uživali su u mnogim potezima igrača obje ekipe, no na kraju su samo falili golovi jer je utakmica završena rezultatom 0:0.

Veoma zanimljivo bilo je pred sami početak utakmice u tunelu gdje su se nalazili igrači obje ekipe. Jedan od dječaka koji je izlazio s brazilskim igračima na teren odlučio je da se obrati Neymaru i pita ga zašto je baš potpisao za PSG. Za divno čudo Neymar mu je odlučio odgovoriti.

"Zašto sam potpisao za PSG? Jer želim učiniti francusku ligu najboljom na svijetu", rekao je Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi