Neymar: Ovakvo otvaranje nisam mogao ni sanjati

Centralna figura

Neymar: Ovakvo otvaranje nisam mogao ni sanjati

Teme:

Centralna figura sinoćnje utakmice između Brazila i Hrvatske koja je otvorila Svjetsko prvenstvo očekivano je bio reprezentativac Brazila Neymar koji je postigao dva pogotka za svoj tim. 

Nakon utakmice Neymar je istakao da je sinoćnje otvaranje bilo otvaranje iz snova za Brazil.

„Presretan sam. Brazil je pobijedio, a ja sam postigao dva pogotka. Nisam mogao ni sanjati ovakvo otvaranje Svjetskog prvenstva. Odlično smo igrali i zasluženo smo pobijedili, izjavio je Neymar.

„Igra tima je bila ključ uspjeha. Ja se ne bih istakao da igra tima nije bila na nivou,“ dodao je Brazilac. Selektor Brazila Luiz Felipe Scolari bio je zadovoljan igrom Neymara.

„Neymar je poseban igrača, a kada igra kao sinoć pobjeda je uvijek blizu," kazao je Scolari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.