Olympiacos želi vratiti Kostasa Mitroglua

Spremaju ponudu Fulhamu

Olympiacos želi vratiti Kostasa Mitroglua

  Olympiacos je spreman poslati Fulhamu ponudu za svog dojučerašnjeg fudbalera i grčkog reprezentativca Kostasa Mitroglua.

Mitroglu bio je najbolji igrač Olympiacosa prije nego što se u januaru ove godine odlučio za prelazak u Fulham, u kojem se nije naigrao. Tome su ponajviše doprinijele povrede koje su napadača odstranile sa terena, pa je Mitroglu uspio odigrati samo tri utakmice za Fulham.

Olympiacos je prodajom Mitroglua zaradio 12 miliona funti čime je oboren klupski rekord po visini odštete, a sada žele vratiti nazad svoju veliku zvijezdu.

Mitroglu bi se mogao vratiti u Olympiacos ali je realnija opcija njegovog povratka na jednogodišnju posudbu u redove grčkog šampiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.