"Ostvario sam san dolaskom u Real"
Foto: EPA

Brazilac Lucas Silva

"Ostvario sam san dolaskom u Real"

M. Šljivak

Brazilski veznjak, Lucas Silva, predstavljen je danas kao novo pojačanje Real Madrida.

Sjajni veznjak je na Santiago Bernabeu stigao iz brazilskog Cruzeira, a istakao je kako je ispunio san prelaskom u Real.

"Ostvario mi se san dolaskom u Real. Sretan sam zbog dolaska ovdje. Spreman sam da časno nosim ovaj dres. Ovo je najbolji klub na svijetu i siguran sam da ću uživati ovdje", rekao je Silva.

Silva će među Kraljevima nositi dres sa brojem 16. Brazilac je potpisao ugovor do ljeta 2020. godine i pojačaće konkurenciju u veznom redu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.