Otkriveno ko je bio najveća Mourinhova želja

Nakon što je okončan još jedan prelazni rok

Otkriveno ko je bio najveća Mourinhova želja

A. Beganović
Teme:

Aktuelni engleski prvak Chelsea u samom finišu prelaznog roka doveo je stopera Nanta, Papyja Djilobodjija.

Menadžer Chelseaja, Jose Mourinho, iznenadio je fudbalski svijet dovođenjem pomenutog fudbalera. Međutim, sada već bivši stoper Nanetsa nije bio prva želja karizmatičnog portugalskog stručnjaka.

Naime, Mourinho je želio dovesti iskusnog brazilskog stopera Luisaa. Međutim, Benfica se nije htjela tako lako odreći 34-godišnjeg odbrambenog fudbalera s kojim ima dvogodišnji ugovor sa otkupnom klauzulom od 20 miliona eura.

Mourinho nije htio toliko novca izdvojiti, pa je Luisao ostao u Benfici, a slična situacija se desila i prošle godine kada ga je želio angažovati Juventus.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.