Pjanić bi volio s Džekom igrati u Romi

Bh. veznjak za italijanske medije

Pjanić bi volio s Džekom igrati u Romi

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko u ljetnom prelaznom roku mogao bi napustiti redove Manchester Cityja, a za njegovim uslugama zainteresirani su brojni evropski klubovi.

Među njima je i Roma, čiji veznjak Miralem Pjanić tvrdi da Džeko ne bi imao ništa protiv dolaska u Seriju A.

"Mi smo prijatelji, a on mi je rekao da bi volio igrati u Seriji A. Pažljivo prati igre Rome i bilo bi sjajno kada bismo jednog dana ovvdje u Romi zaigrali zajedno kao i u reprezentaciji", za italijansku La Repubblicu je istakao Pjanić.

Veznjak našeg nacionalnog tima u razgovoru za Le Repubblicu se osvrnuo i na rivalstvo Rome i Lazija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada sam se priključio Romi sportski direktor mi je rekao da gotovo cijeli grad navija za nas. Osam od deset navijača u Rimu podržava Romu. Želimo na kraju sezone biti ispred Lazija i učinit ćemo to. Sjajan smo tim i po svaku cijenu moramo odbraniti naše drugo mjesto", zaključio je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.