Pjanić: Bod je zaslužen, ali smo mogli i pobijediti

Nakon boda u Manchesteru

Pjanić: Bod je zaslužen, ali smo mogli i pobijediti

M. Šljivak

Miralem Pjanić je odigrao odličan meč večera su remiju na Etihadu s Manchester Cityjem.

Roma je odigrala 1:1, a Pjanić smatra kako je bod zaslužen...

"Igrali smo kako znamo večeras. Očekivali smo veliki pritisak i na to smo se dobro pripremili. Zaslužili smo ovaj bod, ali smo mogli i pobijediti. Ovo je pozitivan rezultat za nas. Dali smo sve od sebe i mislim da je remi zaslužen", istakao je Pjanić.

Pjanić je imao i nekoliko prilika na utakmici, a najbolju mu je u drugom poluvremenu odbranio Joe Harta.

"Bilo je teško drugačije šutirati, možda sam mogao prebaciti loptu na lijevu nogu, ali sam brzo reagovao i golman je uspio da mi zatvori ugao. Imao sam malo vremena da razmišljam u ovoj situaciji", rekao je Pjanić nakon meča.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.