Pjanić: Nadam se da će nam novi trener donijeti promjene

Naš reprezentativac o svom klubu

Pjanić: Nadam se da će nam novi trener donijeti promjene

Najbolji pojedinac naše reprezentacije u prijateljskom susretu protiv Slovenije, Miralem Pjanić neće imati mnogo vremena za odmor. Njegova Roma za svega par dana igra utakmicu sa Sampdorijom.

Vučica se nalazi u teškoj poziciji s obzirom da su ambicije kluba sami vrh, a ekipu će nakon odlaska Zdeneka Zemana voditi Aurelio Andreazzoli.

 

"Dobrobit Rome je prioritet. Iza nas je težak period. Naš cilj je da budemo u vrhu tabele, ali smo sada daleko od tog cilja. Očigledno se nešto moralo promijeniti. U takvim situacijama uvijek se gleda u trenera. Nadam se da će novi trener donijeti promjene", prenosi izjavu našeg reprezentativca Gazzetta dello Sport.

 

Pjanić je također dao svoje mišljenje o razlozima loših partija njegove ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Mislim da je glavni problem bio nedostatak balansa. Ja lično volim igrati u napadu, ali ekipa je na prvom mjestu. Fudbal u Italiji je dosta taktičan, morate podjednako posvetiti pažnju napadu i odbrani, a mi to nismo uradili", zaključio je Pjanić.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti