Poznato na kojoj se utakmici vraća Ibrahimović
Foto: EPA

Napadač Uniteda uskoro ponovo na terenu

Poznato na kojoj se utakmici vraća Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović je prošlog aprila zadobio tešku povredu u utakmici Lige Evrope protiv Anderlcehta. Korpulentni Šveđanin je tada pokidao prednje križne ligamente koljena, a iako su mu mnogi predviđali kraj karijere, on se uspješno opravlja.

Ibrahimovićev oporavak je "natjerao" čelnike Manchester Uniteda da mu ponude novi ugovor. On je isti i potpisao, a sada je poznato na kojoj će se utakmici Zlatan vratiti u akciju.

Prema pisanjima portala Football 365, Ibrahimović će se pridružiti treninzima Crvenih đavola u novembru, a u postavu Uniteda bi se trebao vratiti početkom decembra i to na derbiju sa Arsenalom.

Iako se pretpostavlja da će se nakon Zlatanovog povratka on i Lukaku boriti za mjesto u vrhu napada, Belgijanac nikada nije krio da smatra da je Ibrahimović vrhunski igrač, te da će njegov povratak sigurno doprinijeti ekipi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Već neko vrijeme sam znao da će Zlatan potpisati novi ugovor, ali nisam nikome govorio. Sretan sam. Potreban nam je njegov karakter. Mislim da će nam puno pomoći", prokomentarisao je Lukaku nedavno vijesti da je Ibrahimović poptisao novi ugovor sa Unitedom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi