Prcićev Rennes bolji od Lensa

Ligue 1

Prcićev Rennes bolji od Lensa

E. Škorić
Teme:

Bh. reprezentativac Sanjin Prcić odigrao je nekoliko minuta u trijumfu Rennesa.

Rennes je u susretu devetog kola francuske Ligue 1 ugostio Lens, te na kraju slavio s 2:0. N’Tep je bio dvostruki strijelac za Rennes, koji je sada 12. sa 11 bodova.

Prcić je u igru ušao tek u 88. minuti umjesto Doucourea, asistenta kod drugog gola domaćih.

Montpellier je golom Hiltona u 72. minuti stigao do vodstvao u Nici, ali ne i pobjede. U 93. su domaći poravnali golom Paluna. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Evian je deklasirao Metz sa 3:0 i to golovima u zadnjih pola sata. Prvo autogol Doukourea u 63. minuti, zatim penal Wassa u 76. i gol rezerviste Brune u 81. minuti. Lorient je s 2:0 slavio u Bastiji, koja je pretposljednja sa jednom pobjedom iz devet kola.

Ligue 1, 9. kolo:
Rennes - Lens 2:0 (N’Tep 54, 84)
Nice - Montpellier 1:1 (Palun 93/ Hilton 72)
Evian - Metz 3:0 (Doukoure 63 - ag, Wass 76 - penal, Bruno 81)
Bastia - Lorient 0:2 (Peybernes 48, Sunu 62)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.