Prihvati li City ponudu, Aguero postaje prva zvijezda ljeta

Transfer rok postaje sve zanimljiviji

Prihvati li City ponudu, Aguero postaje prva zvijezda ljeta

Argentisnki napadač Sergio Aguero ovog ljeta bi mogao konačno napustiti Manchester City.

O odlasku Aguera iz redova Građana se piše dugo vremena, odnosno nekoliko prelaznih rokova. Ipak, situacija nikada nije bila neizvjesnija jer su Građani tokom januarskog prelaznog roka angažovali Gabriela Jesusa koji je 'uskočio' u prvo postavu ispred Aguera, a to se Argentincu, svakako, ne sviđa.

Naravno, nekadašnji napadač Atletico Madrda neće imati velikih problema u pokušaju da nađe novi klub, a to bi mogao da bude PSG. Naime, kako prenosi engleski The Times, City bi uskoro trebao dobiti ponudu tešku čak 60 miliona funti za svog napadača od strane bogatih Parižana. Da li će to biti dovoljno da ga Građani puste, ostaje nam da vidimo.

Podsjetimo, Aguero je prošle sezone odigrao 31 meč u Premiershipu te je postigao 20 pogodaka uz tri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi