"Ramos želi u United i to više nije stvar novca"

Calderon otkrio

"Ramos želi u United i to više nije stvar novca"

E. Škorić

Bivši predsjednik Real Madrida Ramon Calderon tvrdi da Sergio Ramos želi da ide u Manchester United.

Sve su učestalije glasine o Ramosovom napuštanju Reala zbog toga što mu klub ne da primanja koja on želi, a to je 10 miliona eura po sezoni.

Manchester United je spreman da kupi Ramosa i Calderon vjeruje da igrač želi da ode na Old Trafford.

“Znam da je Sergio rekao generalnom menadžeru da sasluša ponude Uniteda. On želi da ide u Manchester”, kazao je Calderon za BBC Sport, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

“Stvari su loše. Kako vrijeme protiče, stvari su sve gore, a ne bolje. Više to nije pitanje novca. To je nedostatak naklonosti igraču koji je osjećao Real Madrid”.

Ramos je u Real došao iz Seville 2005. godine i doista je puno toga dao Kraljevima, s kojima je osvojio sve što se moglo osvojiti. Ali negdje je puklo…

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.