Ristić: Iz novina sam saznao da ne idem u Poljsku

Bijeljinac jako razočaran

Ristić: Iz novina sam saznao da ne idem u Poljsku

D. Vejo

Zamjenik kapitena i jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Mihailo Ristić, nije se našao na spisku selektora Orlića Nenada Lalatovića za predstojeće Evropsko prvenstvo do 21. godine koje se održava u Poljskoj.

Iako je u razgovoru za SportSport.ba Ristić kazao da se nada pozivu, te da se raduje ovoj kontinentalnoj smotri, njegov san ipak neće postati java.

Naime, Lalatović je odlučio da umjesto njega, u reprezentaciju pozove fudbalera Vojvodine Dejana Melega. Ova informacija veoma je razočarala Zvezdinog univerzalca, koji je kako kaže, sve saznao iz medija.

"Iz novina sam saznao da ne idem na Euro. Niko mi ništa nije javio, a iskren da budem očekivao sam poziv. Vjerovao sam u poziv i spremao se ali eto, to se neće desiti. Put u Poljsku ostaje samo san. Bio sam na svim okupljanjima, spreman sam i zdrav. Baš sam neprijatno iznenađen", poručio je Ristić.

Ovo je drugi udarac za mladog Bijeljinca. Prvi je bio onaj, kada je zbog povrede propustio Novi Zeland, a gdje su njegovi vršnjaci postali prvaci svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi