Ron Vlaar na meti Tottenhama

Namjeravaju ponuditi Dawsona ili Holtbyja

Ron Vlaar na meti Tottenhama

Londonski Tottenham odlučan je u namjeri da dovede Rona Vlaara, sjajnog holandskog reprezentativca koji je mnogo pokazao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu igrajući za svoju nacionalnu selekciju.

Ovaj defanzivac Aston Ville impresionirao je čelnike Tottenhama koji su spremni ponuditi Dawsona ili Holtbyja u zamjenu za Vlaara. Ovaj fudbaler je bitna karika u ekipi Aston Ville koja ga se ne želi olako riješiti, budući da je riječ i o njihovom kapitenu.

Tottenham nije jedini klub zainteresovan za Vlaara. U borbi za ovog fudbalera nalazi se i Southampton koji traži alternativu nakon odlaska Dejana Lovrena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.