Ronaldo ne želi Balea u startnoj postavi
Foto: EPA

Saigrači gube vjeru u Garetha Balea

Ronaldo ne želi Balea u startnoj postavi

Prema nezvaničnim informacijama iz španskih medija, najveća zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo jedan je od najglasnijih zagovornika da, ukoliko bude spreman, Bale ipak započne finale Lige prvaka na klupi za rezervne igrače.

Sjajni Portugalac smatra da je ekipa uravnoteženija kada je Isco u startnoj postavi. A glasine govore da se sa ovakvim Ronaldovim mišljenjem slažu i Sergio Ramos, Pepe i Fabio Coentrao.

Čini se da je Baleova budućnost u Realu pod velikim upitnikom, a kako i njegovi saigrači gube vjeru u njega i smatraju da drugi igrači više zaslužuju njegovo mjesto u prvih 11, Bale bi mogao vrlo brzo napustiti madridski klub.

Neke špekulacije sugerišu da bi Gareth Bale mogao ovog ljeta napustiti Real, a da su među najzainteresovanijim za njegovo dovođenje klubovi iz Premier lige.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pa su tako mediji u zadnje vrijeme povezivali Velšanina sa transferom u Manchester United i Chelsea, a čini se da je izglednija opcija United, s obzirom da Bale u ekipi iz Manchestera ne bi imao toliko jaku konkurenciju kao što bi to bio slučaj u Chelseaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti