Ronaldove riječi u tunelu probudile ostatak ekipe

Sve su zabilježile kamere

Ronaldove riječi u tunelu probudile ostatak ekipe

Televizijske kamere zabilježile su sinoć u tunelu neobičan razgovor između Cristiana Ronalda i Marcela.

Napoli je na poluvremenu imao prednost od 1:0 i bilo je trenutaka kada je četvrtfinale za Real izgledalo dosta daleko. Napoli je dominirao, imao je više od igre, a da se kraljevski klub morao probuditi shvatio je i Cristiano Ronaldo.

On je, naime, na poluvremenu utakmice u tunelu pred saigračima rekao Marcelu: "Mi ne znamo kako da se branimo", što su uhvatile i kamere na San Paolu. 

Sreća za Madriđane je što je njihovi igrači znali kako da napadnu i do kraja utakmice su viđena tri pogotka u mreži Reine za konačnih 3:1. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi