Sa mišljenjem nekadašnjeg sudije se mnogi neće saglasiti

Smatra da su oba penala postajala

Sa mišljenjem nekadašnjeg sudije se mnogi neće saglasiti

Teme:

Iako su prošla već tri dana od revanš utakmice osmine finala Lige šampiona između Barcelone i PSG-a, još uvijek se na internetu vode polemike oko toga da li je francuska ekipa oštećena na ovom meču.

Barca je tokom drugog poluvremena dobila dva jedanaesterca koja su im pomogla da na kraju prestignu prednost PSG-a iz prvog meča. I, dok se mnogi mire sa činjenicom da je prvi penal zaista postojao, ne mogu nikako shvatiti kako je sudac dosudio drugi penal nakon duela Marquinhosa i Suareza,

Ipak, nekadašnji italijanski sudija Graziano Cesare smatra da su oba penala za Barcelonu ispravno dosuđena, te čak smatra da je drugi bio još pravednije sviran nego prvi.

Iako se mnogi neće saglasiti sa ovim mišljenjem, treba ipak poštovati nekadašnjeg sudiju koji je tokom posljednjeg desetljeća prošlog stoljeća bio jedan od najboljih evropskih sudaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti