Šaljivdžija: Kylian Mbappe objavio važno saopštenje
Foto: Twitter

Izazvao pometnju među navijačima Reala i Arsenala

Šaljivdžija: Kylian Mbappe objavio važno saopštenje

Talentovani fudbaler Monaca Kylian Mbappe je "tražena roba" među evropskim velikanima, a već neko vrijeme se špekuliše da su Arsenal i Real Madrid najbliži dovođenju mladog Francuza, pa navijači ovih klubova željno iščekuju nove informacije o mogućem transferu.

Kylian Mbappe je odlučio objaviti važno obavještenje za sve svoje pratioce, međutim navijači Arsenala i Real Madrida koji su vjerovatno očekivali da će talentovani fudbaler Monaca konačno saopštiti koja je njegova naredna destinacija, ostali su razočarani.

Mbappe se odlučio našaliti i poigrati sa živcima mnogobrojnih navijača, kada je na svom Twitteru objavio video u kojem je odlučio saopštiti "važne" novosti.

On je objavio video sa opisom "Veliko obavještenje" što je izazvalo "uzbunu" na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, nakon što je, ozbiljnog lica, završio sa kratkim monologom, Mbappe je svim pratiocima pokazao nešto zaista važno - svoje nove kopačke.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi