Sammir o Dinamu: Kakve strance dovode, Bože moj...

Fudbaler Getafea

Sammir o Dinamu: Kakve strance dovode, Bože moj...

Getafe je u subotu odigrao neriješeno s Barcelonom (0:0), a u ovom susretu posebno se proslavio hrvatski reprezentativac Sammir, koji je Piqueu uspio gurnuti lopte kroz noge. 

"Jaki su, igraju fenomenalno. Dobro su nas pritisnuli, imali loptu u nogama... No iskreno, Real mi se čini mnogo jači, kompaktniji, opasniji. Na kraju smo mogli i pobijediti, sudac je svirao kraj, a naš napadač je išao sam na gol. Debitant je u Primeri, pa je normalno da malo navlači za veliki klub poput Barcelone. Tako je u većini slučajeva", govori Sammir na početku razgovora za 24sata.

Tokom razgovora sa popularnim Filhom nezaobilazna tema je bila Dinamo.

"Kakve oni strance dovode, Bože moj... Siguran sam da bih i ja doveo bolje igrače, samo da se bavim tim poslom", zaključio je Sammir. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti