Senzacionalan povratak Milana u Torinu

Rossoneri izjednačili na 2:2

Senzacionalan povratak Milana u Torinu

E. Čaušević

Fudbaleri Torina igraju na domaćem terenu protiv Milana u okviru 20. kola italijanske Serije A.

Domaći igrači su sjajno odigrali prvo poluvrijeme u kojem su stekli prednost od 2:0. Torino je do prednosti stigao u 21. minuti golom Velottija, a samo pet minuta kasnije Benassi je udvostručio prednost. Torino je mogao i do trećeg gola, ali je Ljajić promašio penal.

U drugom poluvremenu Rossoneri su svim silama krenuli u napad što im se isplatiolo u 55. minuti. Veliku konfuziju u kaznenom prostoru Torina iskoristio je Bertolacci koji je smanjio na 2:1.

Tri minute kasnije Milan je izjednačio kada je Carlos Bacca bio siguran sa bijele tačke. Zaista sjajan meč u Torinu.



Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi