Šokantan poraz Dresdena, Duljeviću 85 minuta

Izgubili od fenjeraša

Šokantan poraz Dresdena, Duljeviću 85 minuta

Dynamo Dresden bh. reprezentativca Harisa Duljevića večeras je doživio šokantan poraz u posljednjoj utakmici 14. kola 2. Bundeslige.

Dresden je na svom terenu poražen od Kaiserslauterna sa 2:1, iako je vodio do 85. minute. Interesantno, baš tada je iz igre izašao Haris Duljević, koji je i večeras bio starter.

Domaći su vodili sa 1:0 golom Rosera u 15. minuti, a onda je u finišu utakmice uslijedio šok. Prvo je Vucur u 85. minuti pogodio za 1:1, da bi tri minute kasnije Spalvis zabio za potpuni preokret i pobjedu Kaiserslauterna rezultatom 2:1.

Uprkos pobjedi, Kaiserslautern je ostao na posljednjem 18. mjestu u Cvajti sa 10 bodova, dok je Dresden 16. sa samo četiri boda više.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dynamo se nalazi u veoma lošoj formi i bez pobjede je na pet posljednjih utakmica, iz kojih su izvukli samo dva boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi