St. Etienne u samom finišu stigao do pobjede nad Lorientom

Francuska liga, 10. kolo

St. Etienne u samom finišu stigao do pobjede nad Lorientom

Fudbaleri Lorienta u desetom kolu francuskog šampionata na svom terenu poraženi su od St. Etiennea, a meč je okončan minimalnim rezultatom 1:0.

Prvo poluvrijeme proteklo je u otvorenoj i borbenoj igri oba tima, ali nije bilo naročito izrazitih prilika za postizanje pogotka.

Isti scenarij ponovio se i u drugom dijelu utakmice, a kada su svi mislili da će meč biti okončan rezultatom 0:0, Lemoine priredio je hladan tuš za navijače Lorienta i pogotkom u 87. minuti donio važna tri boda svom timu. 

St. Etienne nakon današnje pobjede drži četvrtu poziciji na tabeli sa 17 bodova, dok se na prvoj poziciji nalazi Marseille sa pet bodova više i jednom utakmicom manje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.