Stevanović: Milijaš me je potcijenio, ne znam zašto

Zvorničanin nakon osvajanja duple krune sa Partizanom

Stevanović: Milijaš me je potcijenio, ne znam zašto

D. Vejo

Nakon loma šake prvog golmana Partizana Filipa Kljajića, svoje minute dočekao je i rođeni Zvorničanin Nemanja Stevanović.

Ovaj 25-godišnji čuvar mreže crno-bijelih, priliku da stane na gol, dobio je u posljednja tri kola, koja su ujedno bila i odlučujuća za tim iz Humske kada je u pitanju šampionska titula.

No, sav pritisak je izdržao, te je sada vlasnik duple krune u Srbiji.

"Prije svega bih se zahvalio Grobarima, koji se nisu ljutili zbog mog kiksa u Ivanjici. Oni su nam bili podrška tokom cijele sezone. Vjerovali su u nas, a mi smo im vratili na pravi način", poručio je Stevanović.

Mnogi Stevanovića danas posmatraju kao heroja, jer je sjajnom intervencijom u 95. minuti utakmice nakon šuta Milijaša, sačuvao vodstvo svog tima.

"Znao sam da Milijaš misli da sam neiskusan i da ću krenuti na prvu stativu. Ali ja to nisam uradio. Čekao sam ga na drugoj i tako odbranio gol. Ne znam zbog čega me potcijenio", dodaje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti