Subašić: Najbitnije je da sam živ
Foto: EPA

Eksplozija u Dortmundu

Subašić: Najbitnije je da sam živ

E. Čaušević

Dortmund je večeras uzdrmala eksplozija koja se desila ispred autobusa u kojem su bili igrači Borussije.

Borussia Dormtund je večeras na domaćem stadionu trebala igrati protiv Monaca, ali je utakmica odgođena za sutra zbog eksplozije u kojoj je povrijeđen Marc Bartra. U Dortmundu trenutno vlada pravi haos, a golman Monaca, Danijel Subašić, za 24sata.hr izjavio je da su on i njegovi igrači dobro.

"Živ sam, sve je dobro, dobili ste me u svlačionici, na stadionu. Baš smo se skidali i pripremali za zagrijavanje uoči utakmice, kad je u svlačionicu ušao trener Leonardo Jardim i rekao nam da se utakmica odgađa jer je jedan igrač Borussije ozlijeđen eksplozivnom napravom. Nismo sigurni tko je, navodno je riječ o Marcu Bartri, koji je odvezen u bolnicu. Mi smo na stadionu, na sigurnom, no osjećaj je grozan", rekao je Subašić za 24sata.hr, te dodao:

"Umjesto da istrčimo pred krcati stadion i zaigramo Ligu prvaka, sjedimo šutke u svlačionici i razmišljamo kamo sve ovo skupa vodi. Još ne znam hoće li se i kad uopće utakmica odigrati, no to je u ovom trenutku manje važno. Nadam se da će Bartra, ili bilo tko da je ozlijeđen, biti dobro".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi