Tuchel: Opasno je kada vas povezuju sa Realom
EPA

Trener Borussije Dortmund

Tuchel: Opasno je kada vas povezuju sa Realom

Glasine o interesu Real Madrida ne opterećuju mnogo mladog njemačkog trenera Thomasa Tuchela.

Tuchel od 2015. godine vodi Borussiju i u prvoj sezoni je bio zauzeo drugu poziciju i vratio klub u Ligu prvaka, a sa njegovim trenerskim kvalitetama su upoznati i čelnici Reala koji ga navodno u budućnosti vide na Santiago Bernabeu. Barem tako je bio izjavio izvršni direktor Borussije.

"Opasno je kada vas povezuju s klubom kao što je Real Madrid. To odvraća pažnju od bitnih stvari, ali moram naglasti da sam o cijeloj priči saznao samo iz medija. Ja sam fokusiran sada isključivo na svakodnevni rad u Borussiji i ne razmišljam o drugim klubovima", prokomentarisao je glasine Tuchel.

Vrijedi podsjetiti da Tuchel vodi Borussiju od 2015. godine. Prethodno je bio trener Mainza.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi