Vanesa: Moj muž je bolji od Messija i svih Argentinaca

Tevezova supruga poručuje

Vanesa: Moj muž je bolji od Messija i svih Argentinaca

E. Škorić

Carlos Tevez nije s reprezentacijom Argentine u Brazilu i odavno je napadač Juventusa izvan nacionalnog tima zbog sukoba sa selektorom Alejandrom Sabellom.

Sabella od svog imenovanja za selektora Argentine nijednom nije zvao Teveza, koji je i sam nedavno kazao kako se sunča i kako nema pojma šta se dešava u njegovoj reprezentaciji.

"Svi u Argentini znaju da je mom Carlosu mjesto u reprezentaciji. Pa, bolji je od svih igrača Argentine, i od Higuaina, i Messija...", poručila je Tevezova supruga Vanesa Mansilla, koja je još dodala:

"No, nema veze. Možda je i ovako bolje. Naša su djeca jedva dočekala da tata ima slobodno tijekom ljeta. Bit ćemo svi zajedno, uživati u tim našim zajedničkim trenucima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.