Vlasnik Intera otkrio: Dovodim Džeku, Torresa ili Moratu

Inter traži napadača

Vlasnik Intera otkrio: Dovodim Džeku, Torresa ili Moratu

A. Beganović

Bogati vlasnik Intera, Erick Thohir, uz razgovoru za italijanske medije otkrio je da se na njegovoj listi želja nalazi bosanskohercegovački reprezentativac i napadač Manchester Cityja, Edin Džeko.

U posljednje vrijeme u italijanskim medijima se sve više piše o Interu, odnosno o osvježavanju igračkog kadra nekadašnjeg evropskog prvaka.

Sa Interom se povezuju brojni igrači, a gazda ovog kluba, Erick Thohir, otkrio je imena za koja vjeruje da bi od naredne sezone mogla igrati u Interu.

"Morata, Torres ili Džeko? Jedan od tih napadača mogao bi da postane naš novi napadač", zar italijanske medije je izjavio Thohir.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.