Willian: "Neymar bi mogao biti najbolji na svijetu"

Ukoliko bude osvajao titule

Willian: "Neymar bi mogao biti najbolji na svijetu"

D. Rakanović

Vezni fudbaler Chelseaja Willian smatra da Neymaru sigurno nije bilo lagano donijeti odluku da napusti Barcelonu i pređe u PSG.

"Svaki igrač razmišlja drugačije. Neymaru sigurno nije bilo lagano donijeti odluku da napusti Barcelonu i ode u PSG, ali sigurmo da će i u Parizu igrati s jednakim užitkom", rekao je za Goal.com Willian.

On se nada da će Neymar biti sretan u Parizu i da će pružati iste partije kao u dresu Barcelone.

"Nadam se da će biti sretan u PSG-u i igrati isto kao i u Barceloni. Hoće li biti najbolji na svijetu zavisi od toga da li će osvajati titule s PSG-om i dohvatiti Ligu prvaka. Ako uspije, biti će blizu tome da bude najbolji na svijetu", rekao je veznjak Chelseaja. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Willian je otkrio ko mu je najbolji iz trojca Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar.  

"Sva trojica su sjajni, jako kvalitetni. Volim gledati svu trojicu, ali mislim da će Messi još nekoliko godina biti najbolji. Znam da je Ronaldo najbliže Ballon d'Oru ove godine, ali stvarno mi se sviđa Messi", rekao je Willian. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti