Zec napustio Kantridu i poručio: Rijeci želim sve najbolje

Zec napustio Kantridu i poručio: Rijeci želim sve najbolje

Adnan Beganović

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Ermin Zec napustio je redove hrvatskog prvoligaša Rijeke.

Naime, Zec je u Rijeku stigao prije neka dva mjeseca kao slobodan igrač, no nezadovoljan statusom odlučio je tražiti raskid ugovora.

"Imao sam problema sa trenerom Kekom. U Rijeku sam došao s dobrim namjerama, no na kraju nije ispalo onako kako sam želio. Jednostavno, nisam zadovoljan svojim statusom i odlučio sam tražiti raskid ugovora", za SportSport.ba je izjavio Zec.

"Nisam igrač na kojem se treba graditi autoritet. Prije par godina sam u svim mogućim izborima bio najbolji igrač HNL-a, a danas se na meni gradi autoritet. Čelni ljudi kluba su ispali jako korektni i doista im se želim zahvaliti. Rijeci želim sve najbolje u nastavku sezone. Formalno sam do kraja godine igrač Rijeke, a već u januaru ću potražiti novi klub", dodao je Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.