Zlatan progovorio o svojoj fudbalskoj budućnosti

Najvjerovatnije ostaje u PSG-u

Zlatan progovorio o svojoj fudbalskoj budućnosti

A. Beganović

Jedan od najboljih svjetskih fudbalera u posljednji deset godina, Zlatan Ibrahimović, oglasio se povodom sve učestalijih špekulacija o njegovom odlasku iz PSG-a.

U posljednje vrijeme inostrani mediji sve više pišu Zlatanovom odlasku iz redova aktuelnog francuskog prvaka, no sve je izvjesnije da će ovaj fudbaler i unarednoj sezoni braniti boje PSG-a.

"Imam još godinu dana ugovora sa PSG-om i u glasinama o mom odlasku nema zrno istine. Mislim da neću pronijentii klub, u PSG-u mi je lijepo, osvojili smo mnogo toga u prošloj sezoni. Ne znam odakle dolaze informacije o mom odlasku, no mislim da ljudi jednostavno moraju nešto napisati", izjavio je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.