Zorniger ne računa na Ibiševića i Abdellaouea?

Novi trener Stuttgarta

Zorniger ne računa na Ibiševića i Abdellaouea?

Fudbaleri Stuttgarta su proteklu sezonu odigrali samo za zaborav, a ništa bolja nije bila ni po Vedada Ibiševića, fudbalskog reprezentativca naše zemlje koji nosi dres ovoga kluba.

Napadač Zmajeva proteklu sezonu okončao je bez postignutog gola u Bundesligi, a novi trener Alexandar Zorniger očito će u narednoj sezoni dati prednosti nekim drugim i mlađim fudbalerima.

Prema pisanju pojedinih njemačkih medija u prednosti u odnosu na Ibiševića i Mohammeda Abdellaouea su Daniel Ginczek, Martin Harnik, Filip Kostić i mladi Timo Werner, Jan Kliment i Jerome Kiesewetter.

"U ovom trenutku oni ne igraju važne uloge u timu, a na njima je hoće li ostati ili otići", prokomentarisao je Zorniger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.