Zvanično: Digne na posudbi u Romi

Pridružio se Džeki i Pjaniću

Zvanično: Digne na posudbi u Romi

Lucas Digne je danas ozvaničio svoj prelazak u Romu, u koju je stigao na posudbu iz francuskog prvaka PSG-a.

Digne sa PSG-om ima ugovor do 30. juna 2016. godine, a očekuje se da nakon njegovog isteka i službeno postane fudbaler Rome. Italijanski viceprvak je za Dignea izdvojio 2.5 miliona eura, koliko će Parižanima platiti za jednogodišnju posudbu.

Jedna od nadolazećih zvijezda francuskog fudbala, kako ga vole zvati tamošnji mediji, je u prošlosti u dresu PSG od prve minute započeo samo 21 utakmicu, pa se prelazak u Romu čini kao sasvim ispravan potez.

"Izabrao sam Romu jer je to legendaran klub sa bogatom historijom. Također, drago mi je što ću živjeti u Rimu. Ovaj klub i grad imaju sve što vam je potrebno da postignete uspjeh", rekao je 22-godišnji Digne nakon dolaska na Olimpico.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.