Zvanično: Mino Raiola novi agent Marca Verrattija

Italijan potvrdio

Zvanično: Mino Raiola novi agent Marca Verrattija

E. Čaušević

Italijanski reprezentativac Marco Verratti odlučio je da promijeni svog agenta zbog posljednjih dešavanja.

Verratti je bio ljut na svog dojučerašnjeg agenta Donata Di Camplija zbog izjava oko navodnog transfera u Barcelonu, pa je odlučio da napravi promjene. Vezni igrač PSG-a je odlučio da se zahvali Di Campliju i angažuje novog agenta.

Italijanski fudbaler je danas objavio da je dogovorio sve s Minom Raiolom, te da će on u budućnosti biti njegov zastupnik. Bit će zanimljivo da li će Raiola naći novi klub Verrattiju ili će Italijan ostati u PSG-u.

"Želim objaviti da je Mino Raiola moj novi agent. Hvala Di Campliju za odličnom poslu koji je radio do sada. Došlo je vrijeme za promjene i sretan sam što je Raiola moj novi agent", rekao je Verratti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi