Bayern izjednačio protiv Albe, Đedović na nivou

Serija poravnata na 1:1

Bayern izjednačio protiv Albe, Đedović na nivou

Nakon ubjedljive pobjede tima iz Berlina u prvoj utakmici polufinalne serije njemačkog prvenstva, večeras su košarkaši Bayerna sigurnom igrom stigli do poravnanja na 1:1.

Rezultat je bio 85:73 za domaći tim, koji je na poluvremenu imao vodstvo od devet poena razlike. U nastavku su se gosti iz Berlina rezultatski približili, ali je na kraju više snage imao Bayern koji je na upisao pobjedu.

Nihad Đedović je za 26 minuta provedenih na terenu ubacio 12 poena. Bavarce je sa dva poena više predvodio Taylor, dok je najefikasniji igrač utakmice bio Albin McLean.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.