Burks u kritičnom stanju

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde

Burks u kritičnom stanju

A. Beganović

Nekadašnji košarkaš beogradske Crvene zvezde, te Memphisa i Miamija, Antonio Burks, nalazi se u kritičnom stanju nakon napada naoružanih pljačkaša.

Američki mediji su izvjestili da je Burks zadobio teške povrede stomaka nanjete vatrenim oružjem tokom pljačke tri još uvijek neindentifikovane osobe u Memphisu.

Prema pisanju američkih medija, Burks se nalazio u dvorištu svoje kuće sa još tri prijatelja, kada su maskirane osobe upale u kuću i tokom pljačke pored Buksa, ranili još jednu osobu.

Američki košarkaš odmah je prebačen u bolnicu gdje je podvrgnut operativnom zahvatu, ali zbog unutrašnjeg krvarenje doktori su hitno uradili još jednu operaciju. Za sada je američki košarkaš u kritičnom stanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.