Crawford i Smith  Portlandu

Crawford i Smith Portlandu

M. Šljivak

Portland Trail Blazersi potpisali su ugovore sa dosdašnjim igračem Atlante Jamalom Crawfordom, te bivšim igračem LA Clippersa Craigom Smithom.


Craword je sa Balzersima potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 10 miliona dolara. Njemu je sezona pred nama ukupno trinaesta u najjačoj ligi svijeta.

Prethodnih 12 sezona je igrao dosta solidno, a prosječno je ubacivao preko 15 poena po utakmici. Portland će mu biti ukupno peti tim u karijeri.

Sa druge strane Smithu će predstojeća sezona biti ukupno šesta u NBA ligi, igrajući za Minnesotu i LA Clipperse postizao je nešto više od osam poena po susretu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti