Danilović preuzima KSS?

Daju mu se najveće šanse

Danilović preuzima KSS?

Krajem oktobra Dragan Đilas je podnio ostavku na mjesto predsjednika Košarkaškog saveza Srbije, a na njegovo mjesto mogao bi da zasjedne proslavljeni košarkaš Predrag Danilović.

Posljednjih mjeseci kao mogući kandidati spominjali su se i Duda Ivković i Dejan Bodiroga, ali prema pisanju 'Kurira' Danilović ima najveće šanse za dođe na čelo krovne košarkaške organizacije Srbije.

Beogradski list, takođe, prenosi izjavu neimenovanog izvora bliskom KSS.

"Sve je izvjesnija stvar da će Danilović biti novi predsjednik KSS i kako stvari stoje, on će 15. decembra dobiti podršku većine delegata u Skupštini da dođe na mjesto Dragana Đilasa. Posljednjih mjeseci mnogo se spekulisalo ko bi mogao da preuzme KSS, a Danilović se pokazao kao najbolje rješenje, jer je čovjek košarke i ima iskustva u rukovođenje pošto je Partizan u njegovoj eri postizao najbolje rezultate u istoriji. Danilovićev glavni uslov da dođe na ovo mjesto bio je da dobije podršku svih relevantnih činilaca u društvu, što je na kraju i dobio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi