Fantastično zakucavanje Kralja

Sjajna saradnja zvijezda Clevelenda

Fantastično zakucavanje Kralja

D. Rakanović

LeBron James i Kyrie Irving su sjajnim partijama predvodili Cleveland do tijesne pobjede protiv Indiane Pacersa sa 109:108. 

Zvijezde Cavsa bili su glavni protagonisti u prvoj pobjedi u doigravanju. 

LeBron James je utakmicu zavšio sa 32 poena i  13 asistencija, uz šest skokova i tri ukradene lopte, dok je Kyrie Irving postigao 23 poena, uz tri skoka i šest asistencija. 

Da dvije zvijezde sjajno sarađuju dokazale su i u prvoj utakmici protiv Indiane. Naime, tokom drugog perioda igre Kyrie je sjajnim dodavanjem za alley-oop pronašao Jamesa koji je izveo sjajno zakucavanje iza leđa. Pogledajte spektakularnu akciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi