Miloševićev AEK izborio polufinale

Veoma dobro izdanje bh. košarkaša

Miloševićev AEK izborio polufinale

AEK našeg reprezentativca Milana Miloševića je večeras savladao ekipu Rethymno sa 81:70 i sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji izborio prolaz u narednu rundu grčkog play off-a.

Odličnu partiju za AEK pružio je naš reprezentativac Milan Milošević, koji je na kraju bio jedan od najzaslužnijih za slavlje svog tima.
Milošević je za 30 minuta, koliko je proveo na parketu, ubacio 13 poena, upisao devet skokova i dvije asistencije i tako pokazao da je povreda pete, zbog koje je pauzirao više od dva mjeseca, za njega prošlost.

AEK je regularni dio sezone završio na odličnom trećem mjestu, a na putu do finala stajat će im Panathinaikos, sa kojom će se Miloševićev tim sastati u polufinalu play off-a prvenstva Grčke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti