Nakon ovog pokušaja Paula Georgea, Love završio na parketu
Foto: EPA

Kevin Love se nije dobro proveo

Nakon ovog pokušaja Paula Georgea, Love završio na parketu

Paul George još jednom sjajnom partijom održava u životu Indiana Pacerse u drugoj utakmici play-off serije protiv Cavaliersa.

George je najbolji pojedinac Indiane u susretu koji se trenutno igra u Clevelandu, a Indiani je potrebna bar jedna pobjeda na gostujućem parketu kako bi otežali stvari akutelnim prvacima.

Na Georgeovu nesreću jedan atraktivan potez zakucavanja nije završio u košu, ali je svakako podigao publiku na noge. On je naime pokušao silovito zakucati preko Kevina Lovea, koji je tom prilikom završio na podu.

Zakucavanje nije ušlo, ali je Goerge, ipak, dobio dva slobodna bacanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi