"Nakon poraza u finalu primao sam uvrede na račun porodice"

Nikola Jokić primao poruke mržnje nakon poraza Srbije

"Nakon poraza u finalu primao sam uvrede na račun porodice"

E. Ganibegović

Poznato je kako srpski centar Nikola Jokić nije nastupao za reprezentaciju Srbije na Eurobasketu, gdje je njegova reprezentacija poražena od Slovenije u finalu.

Igrač Dener Nuggetsa je u druženju sa novinarima iz Colorada rekao kako je dobio mnogo poruka mržnje nakon poraza Srbije u finalu Eurobasketa.

Naime, Jokić je nastup na Eurobasketu propustio iz razloga što se želio spremati za novu sezonu u najjačoj ligi svijeta.

"Kada je Srbija izgubila u finalu, stigao mi je veliki broj poruka. Najviše onih u kojima mi vrijeđaju porodicu. Ne znam šta da kažem na to. Bile su to poruke tipa: "Nisi nam potreban". Vidjet ćemo šta će biti, ali nije bilo prijatno", rekao je Jokić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi