Nurkić čeka na procjenu ljekara
Foto: Screenshot

Još nije poznato da li će Nurkić igrati u nedjelju

Nurkić čeka na procjenu ljekara

Još uvijek se ne zna da li će Jusuf Nurkić moći nastupiti u prvoj utakmici play-off serije  protiv Golden Statea koja će se odigrati u nedjelju.

Da li će Nurkić u dresu Trail Blazersa istrčati na parket u meču protiv Warriorsa još uvijek nije poznato, a američki mediji ističu da u Portlandu još nisu donijeli odluku. 

Nurkić je zadobio frakturu fibule 31. marta, a tada je određeno da će se za dvije sedmice znati da li je bh. centar spreman za play-off. Te dvije sedmice su istekle danas, a Nurkić je u srijedu bio na pregledima, te je rečeno da on čeka zeleno svjetlo.

Bh. centar je izjavio da se osjeća veoma dobro, te da je dobro napredovao u svom oporavku, ali da još ne zna da li će biti spreman za nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi