Očaj za Philu: Povrijedio se prvi pik drafta

Fultz povrijedio članak

Očaj za Philu: Povrijedio se prvi pik drafta

M. Šljivak

Prvi pik NBA drafta 2017. godine Markelle Fultz doživio je sinoć povredu u utakmici Ljetne lige protiv Golden State Warriorsa.

Košarkaš Philadelphije 76ersa i zvijezda u najavi, nastavio je tako nevjerovatan niz povreda koje dožive igrači ovog tima, a koji su tek draftovani.

Prethodno je Joel Embiid pauzirao dvije sezone zbog teških povreda, prošlogodišnji prvi izbor Ben Simmons nije odigrao minute protekle sezone, a sada se čekaju informacije o povredi Fultza.

On je doživio povredu članka, a čini se kako je za njega nastup u Ljetnoj ligi završen.

Dobre vijesti su ipak da bi Fultz mogao spreman dočekati sezoni. Ipak, čekaju se konačni pregledi nakon čega će biti objavljeno koliko će mladi košarkaš odustvovati s terena.

Ova vijest sigurno ne može obradovati navijače 76erse koji su godinama unazad gledali mlade igrače kako propuštaju veliki broj utakmica zbog teških povreda.
a

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti