Peković završio epizodu u Minnesoti
Foto: EPA

Više ne računaju na Crnogorca

Peković završio epizodu u Minnesoti

E. Čaušević

Crnogorski košarkaš Nikola Peković je prema svemu sudeći završio svoju epizodu u Minnesoti Timberwolvesima.

U protekle dvije sezone Peković je odigrao svega nekoliko utakmica za Minnesotu u NBA ligi zbog problema sa povredom. Crnogorac je redovno zarađivao 12 miliona godišnje u ovom klubu iako je jedva kročio na parket.

Ipak, čini se da je njegova epizoda u ovom klubu završena. Naime, uskoro bi trebala biti raskinuta saradnja između Pekovića i Minnesote, a to je potvrdio i trener ove ekipe.

"Zaista ne vjerujem da će Peković ponovo zaigrati. Odluka je u potpunosti na njemu i doktorskom timu, ali sumnjam da će se vraćati na parket. Ono što je sigurno jeste da ja odavno ne računam na njega", rekao je Thiboedau.

Navodno, tu će vjerovatno biti i kraj igračke karijere Nikole Pekovića jer je on prije nekoliko mjeseci najavio da će na kraju ove sezone u penziju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi