Poraz Teletovića u derbiju kola
Solidna partija Teletovića

ACB liga

Poraz Teletovića u derbiju kola

U derbiju 26. kola ACB lige Caja Laboral je poražen kući od Barcelone sa 79:86. U porazu Caje Mirza Teletović je upisao 12 poena i 6 skokova.

Sjajnu partiju je pružio bivši igrač Širokog Stanko Barać, koji je upisao 19 poena i 6 skokova, a Marcelo Huertas je dodao 17 poena. Kod Barcelone su najbolji bili Ricky Rubio sa 17 i Juan Carlos Navarro sa 15 poena.

Real Madrid je slavio minimalnu pobjedu protiv Gran Canarije (74:73). Ante Tomić je sa 19 poena bio najbolji kod Reala, a Jaycee Carroll sa 30 kod Gran Canarije.

Nihad Đedović je ubjedljiv poraz svog Xacobea na gostovanju kod Unicaja Malage (89:58) pregledao s klupe i nije ulazio. Joel Freeland je kod Unicaje ubacio 19 poena, a Kostas Vasileiadis 14 poena kod Xacobea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti