Radonjić: Da je raspored bio drugačiji, učinak bi bio bolji

Trener Crvene zvezde

Radonjić: Da je raspored bio drugačiji, učinak bi bio bolji

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde u petak će u pretposljednjem kolu Eurolige na svom parketu dočekati ekipu Unicsa. 

Ukoliko Beograđani budu savladali ruski tim, a Drussafaka večeras izgubi od Bamberga na gostovanju, Zvezda će obezbjediti plasman u narednu fazu takmičenja.

"Da je raspored bio drugačiji, naš učinak bi bio bolji. Ali eto, nije tako. Nemoguće je očekivati da uvijek budemo na nivou. Treba uzeti u obzir da mi od 19. januara nismo u istom sastavu, onom koji može najviše da pruži. Mnogo je putovanja i psihološke potrošnje, a tu su i povrede. Sve u svemu, ja sam veoma ponosan na ono što smo mi napravili ove sezone u Euroligi, imam pravo na to", kazao je trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

U timu ponovo neće biti plejmejkera Stefana Jovića koji je obnovio povredu leđa na meču sa ekipom Budućnosti u polufinalu ABA lige.

"Taman što je krenuo sa radom, obnovio je povredu. Prvo nije mogao da se ispravi, a sada praktično ne može ni da hoda", dodaje Radonjić.

Susret 29. kola između Crvene zvezde i Unicsa igra se sutra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi