Suad Šehović na pripremama Crne Gore

Radonjićev popis za Litvaniju

Suad Šehović na pripremama Crne Gore

Iako je pred košarkaškom selekcijom Crne Gore prvi nastup na Evropskom prvenstvu, sudeći prema popisu od 16 igrača koje selektor Dejan Radonjić očekuje prvog dana priprema, taj debi mogao bi biti veoma upečatljiv.

voje mjesto u zaista respektabilnom sastavu Radonjića i njegovog savjetnika i bivšeg selektora Duška Vujoševića našao je i igrač sarajevske Bosne Suad Šehović pred kojim je zaista velika borba za mjesto među putnicima na šampionat u Litvaniji.

Na spisku od 16 igrača nalazi se Omar Cook iz Milana uz kojeg je još jedan "Italijan" Vladimir Dašić iz Rome. Suigrač našeg Kenana Bajramovića iy Lietuvos Ritasa, Mirko Bjelica, također je na Radonjićevom popisu.

Izdvojimo i ime Gorana Jeretina iz Lokomotiv Kubana, kao i igrače koji stižu iz SAD-a Nikolu Vučevića iz Philadelphie 76ers-a i Nikole Pekovića iz Minnesote. Još jedan suigrač od naših reprezentativaca je u ovom probranom društvu a to je Vladimir Dragičević iz Caje Laborala u kojoj igra Mirza Teletović.

Evo i ostalih igrača sa ovog popisa crnogorskog selektora:

Vladimir Mihailović (Budućnost), Boris Bakić (Crvena zvezda), Bojan Bakić (Riga), Vlado Šćepanović (Palenionios), Sead Šehović (Budućnost), Miloš Borisov (Hemofarm), Slavko Vranješ (Unics) i Vladimir Golubović (Banvit)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.